Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

ScKIN nutrition

The best for your skin and vitality!

ScKIN NUTRITION

Bij Murtadi werken wij met de supplementen van ScKin Nutrition. Het past perfect in ons concept maar dan van binnenuit! Boordevol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, pre- en probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek

Wat is Sckin Nutrition?

Sckin Nutrition is er om allerlei huidproblemen van binnenuit aan te pakken. Denk aan acne, rosacea, psoriasis, droge huid en rimpels. Ontwikkeld vanuit huidkennis, en orthomoleculaire voedingsleer. Puur en zuiver, daarnaast wordt collageen en elastine gestimuleerd.

”Een mooie, gezonde huid begint van binnenuit.”

Ze zeggen niet voor niks, je huid is een spiegel van alles wat er in het lichaam gebeurt. Om  jouw lichaam goed te laten functioneren heeft het de juiste voedingsstoffen nodig. Alleen wanneer je lichaam in balans is, voorzien van de juiste vitamines, mineralen en essentiële vetten  kan jouw huid weer in balans komen. Voeding, leefstijl, stress, disbalansen zijn allemaal factoren die een rol kunnen spelen waardoor jij je huid niet onder controle krijgt. Alleen met de beste supplementen kan je er voor zorgen dat je lichaam voorzien is over de nodige bouwstoffen en daarmee voel jij je ook vaak een stuk fitter.

ScKIN nutrition bestaat uit een compacte lijn van een zeer hoge kwaliteit en sterk gedoseerd. Het biedt naast huidproblemen ook oplossingen voor energiegebrek, hormoondisbalans, stressklachten, en ondersteund ook het immuunsysteem.

Waarom Sckin Nutrition?

ScKIN nutrition

Wij helpen je graag bij het adviseren van de juiste supplementen voor jouw huid.