Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Terugbetaal- en retournerings­beleid

Verzenden & Retourneren:

Wij maken gebruik van de betrouwbare service van PostNL voor het leveren van jouw pakket. Bestel je voor 16:00 uur? Dan doen wij ons best om ervoor te zorgen dat jij de volgende werkdag jouw pakket in huis hebt (alleen binnen Nederland). Je ontvangt, wanneer je pakket verzonden is, automatisch een Track-and-Trace code in je e-mail.

Verzendkosten Nederland
€6,38 (gratis vanaf €45)

Verzendkosten België
€8,50 (gratis vanaf €75)

Verzendkosten Duitsland
€8,50 (gratis vanaf €75)

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons online assortiment. Voor de levering van je bestelling zijn wij afhankelijk van meerdere factoren. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van uw bestelling blijkt dat een product dat je besteld hebt, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

Retourneren?

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.
Producten moeten met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd geretourneerd worden.

Vul volledig het onderstaande retour formulier in en stuur deze op naar:

Murtadi, huidverbetering
Borneostraat 19
8022 PA Zwolle

De kosten voor het retour sturen zijn te allen tijde voor je eigen rekening. Wij adviseren je om het pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of PostNL (indien aangetekend).

Mocht je het product willen ruilen voor een ander product zullen de kosten voor het opnieuw versturen van het juiste product voor eigen rekening zijn.

Geldteruggave op basis van betaalwijze

– Betaald met iDeal: het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw bank- of girorekening teruggestort.
– (gedeeltelijk) met cadeaubon: je ontvangt dit bedrag retour in de vorm van een dezelfde cadeaubon als waarmee je hebt betaald. Het resterende aankoopbedrag wordt teruggestort op de betreffende bank- of girorekening.