Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Huidscan

OBSERV 520X

Huidscan

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid maken wij gebruik van het nieuwste huidapparaat op het gebied van huidscans: De OBSERV 520X.

Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later echt zichtbaar worden. Huidproblemen die we onder de huid wel zien, maar (nog) niet zichtbaar zijn op het huidoppervlak, kunnen wij hiermee wellicht voor zijn. Geen aannames maar concrete inzichten op basis van de werkelijkheid. Vervolgens gaan wij een behandel en product advies opstellen met als doel: Huidverbetering.

Met de huidscan pakken wij de kern van jouw huidprobleem nog beter én eerder aan!

Huidconditie

De huidscan maakt 6 verschillende foto’s met diverse filters. Hierdoor krijgen wij een volledig beeld van jouw huid en wordt jouw huid conditie tot in de details in kaart gebracht. Wat wij onder andere kunnen zien:

huid analyserapport

Wij bespreken de foto’s en je krijgt een volledig huid analyserapport per mail opgestuurd zodat je deze thuis nog even rustig kunt doorlezen.
Ervaar deze unieke reis door de huidlagen heen en krijg antwoord op al jouw huidvragen!

Hyperpigmentatie

Veelgestelde vragen:

Wanneer je bij ons komt voor de huidscan vragen wij jou om je huid van te voren goed te reinigen en geen producten aan te brengen. Zeker geen SPF of foundation. 

De huidscan is volledig veilig, ook voor zwangere vrouwen.

De analyse en de foto’s worden bewaard op onze database die volledig veilig is opgeborgen. Wij gaan zorgvuldig met de foto’s om en deze worden nooit zonder toestemming aan derden vertoond.

Wij adviseren de huidscan 2 tot 3 keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen wij het resultaat inzichtelijk maken door de beelden met elkaar te vergelijken of bij te sturen als dit nodig is.