Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Acne

Heb je last van acne?

Heb je al van alles geprobeerd maar komt het steeds terug of gaat het maar niet weg? Wij begrijpen dat acne ontzettend vervelend is en een grote impact heeft op hoe jij je voelt. Blijf er niet mee rondlopen want je kunt er echt iets aan doen! Je bent bij ons aan het juiste adres om jouw huid weer onder controle te krijgen! Wij pakken jouw acne bij de oorzaak aan op een doeltreffende holistische manier. Voor jou misschien helemaal nieuw, maar dit keer wél met resultaat.

Wat is acne?

Iedere huid heeft een bepaalde hoeveelheid talg (olie) nodig om de huid gehydrateerd en beschermd te houden. Talg wordt aangemaakt door de talgklieren die zich bijna over je hele lichaam bevinden. Dit heeft een beschermende factor die je huid ook zeker nodig heeft. Maar wat is dan acne? Bij acne is er sprake van overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Het gevolg is dat de talgklieren gaan verstoppen met overtollig talg, bacteriën, vetzuren en dode huidcellen. Door de verstoppingen ontstaan er ontstekingen die zich in verschillende vormen kunnen uiten, denk aan mee-eters, rode bultjes maar soms ook onderhuidse pijnlijke ontstekingen.

Een huid aandoening die je erg onzeker kan maken!

Acne is een veel voorkomende huidaandoening die je erg onzeker kan maken. Het kan zich ontwikkelen in de pubertijd maar het komt ook vaak op latere leeftijd voor. Wij begrijpen dat dit een enorme impact heeft op hoe jij je voelt, niet alleen wanneer je in de spiegel kijkt. Wij helpen je graag om bij jouw acne aan te pakken en op te lossen!  

Hoe kom ik van mijn acne af?

Het vraagt geduld en zelfdiscipline, helaas bestaat er geen wonder middel waardoor je ineens van acne af bent. De oplossing voor acne is ook niet alleen goede thuis producten te gebruiken. Je kunt hier al wel veel mee bereiken maar de volledige oorzaak pak je hier niet mee aan. Het is altijd een combinatie. Je huid is een spiegel, en acne komt grotendeels van binnenuit.

Acne genezen is maatwerk. De oorzaken van binnen en van buiten aanpakken. Alleen als je beide aspecten aanpakt kan je acne onder controle krijgen. Hoe beter jij onze adviezen opvolgt, hoe sneller wij acne weer onder controle krijgen. Wij gaan ons uiterste best voor je doen en wij verwachten dat jij zo goed mogelijk ons advies opvolgt zodat wij snel het gewenste resultaat gaan behalen!

Acne

Onze holistische aanpak

Onze aanpak is op een holistische manier, een andere manier dan je waarschijnlijk gewend bent, Wij gaan vooral opzoek naar de oorzaken en triggers van binnenuit. Alleen als je die aanpakt in combinatie met onze producten en salon ondersteunende behandelingen krijgen wij ook jouw huid weer onder controle. Een totaal aanpak.

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

We starten elk traject met een uitgebreide intake en huidscan om een duidelijk beeld te krijgen van je huid. We stellen een persoonlijk behandelplan op en geven je advies over welke producten het beste bij jouw huid passen voor thuisgebruik. De juiste producten met actieve ingrediënten die diep in de huid zijn werking doen is voor thuisgebruik heel belangrijk! 

Daarnaast gaan wij vooral opzoek naar de oorzaken en triggers van binnenuit. We kunnen onder andere hiervoor de microscopische bloedanalyse inzetten, waarin wij verschillende disbalansen in het bloed kunnen waarnemen om de oorzaak van binnenuit aan te pakken. Bij acne zien we vaak dat de darmen uit balans zijn. Voeding, leefstijl en stress spelen ook een grote rol. Zo zijn er verschillende mogelijke oorzaken van acne die bij jou de boosdoener kunnen zijn. Samen gaan wij vooral opzoek naar de oorzaken en triggers van binnenuit. Acne genezen is maatwerk, en bij ieder individu een persoonlijke aanpak.

Huidveroudering