Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Huidveroudering

Heb je last van Huidveroudering?

Ik zie fijne lijntjes, enkele (diepe) rimpels, ik zie er voor mijn gevoel een stuk vermoeider en ouder uit. Wat kan ik doen? Wij vertellen je er graag meer over. Onze salon in Zwolle biedt behandelingen aan bij huidveroudering.

Een biologisch proces die wel te beïnvloeden is!

Huidveroudering is onvermijdelijk en een natuurlijk proces van je huid. Het begint al vanaf je 30e levensjaar. Wat als je al sneller last hebt van fijne lijntjes, rimpels en/of een verslapte huid? Wat als je het gevoel hebt er een stuk ouder uit te zien dan je daadwerkelijk bent? Dit kan je onzeker maken, en een onprettig gevoel geven wanneer je in de spiegel kijkt. Tijd om dit natuurlijk proces wél te gaan beïnvloeden. Je huid wordt elke dag ouder, maar het proces kan je heel goed beïnvloeden! Zonder botox of fillers, Wij bij Murtadi staan hier niet achter. Het is namelijk de meest giftige stof die er bestaat voor je lever. Wij pakken huidveroudering graag van buiten en van binnen aan. Doormiddel van de juiste producten, salon ondersteunende behandeling voeding en/of voedingssupplementen kan je al veel bereiken en fijne lijntjes en rimpeltjes zichtbaar verminderen. Vergevorderde huidveroudering en diepe rimpels vragen wel een bezoek aan de cosmetisch arts. Dit behandelen wij niet.

Wat is huidveroudering?

Naar mate je ouder wordt verandert er veel in elke laag van je huid. De vorm van je huidcellen veranderen, maar ook de stoffen in de huidcellen veranderen. Nieuwe huidcellen worden minder snel gemaakt en door de vertraging krijg je een dunnere huid en kan je huid minder snel herstellen. Daarnaast wordt er minder collageen, elastine en hyaluronzuur geproduceerd waardoor je huid zijn stevigheid verliest met als gevolg; fijne lijntjes/rimpels.

Er zit wel een groot verschil in hoe snel je huid zich veroudert. De versnelde huidveroudering wordt voornamelijk veroorzaakt door de zon. Daarnaast speelt leefstijl ook een grote rol!
We gaan daarom ook kijken naar de inwendige oorzaken. Een belangrijk aspect om collageen aan te maken in de huid is het noodzakelijk om voldoende vitamine C in te nemen. Suppletie is een mooie toevoeging om voldoende vitamines, mineralen en bouwstoffen binnen te krijgen. Zo zijn er verschillende aspecten belangrijk. We kunnen huidveroudering niet tegengaan, maar wel beïnvloeden op een gezonde manier, waarbij je ook bijdraagt aan een gezonder lichaam zonder botox of fillers.

Hoe fijner de lijntjes en rimpeltjes zijn hoe beter ze behandeld kunnen worden. Tijdens onze huidveroudering behandeling in Zwolle stimuleren wij de huid om nieuwe collageen en elastine vezels aan te maken. Wij gebruiken hiervoor actieve ingrediënten die diep in de huid komen.

Huidveroudering

Hoe ziet een behandeltraject eruit?

We starten elk traject met een uitgebreide intake en huidscan om een duidelijk beeld te krijgen van je huid. We stellen een persoonlijk behandelplan op en geven jouw advies over welke producten het beste bij jouw huid passen voor thuisgebruik.

Daarnaast gaan wij ook kijken naar de inwendige oorzaken die een rol spelen bij huidveroudering. Samen gaan wij opzoek naar de factoren die bij jouw van toepassing zijn.
Wij geloven er namelijk in dat je huid alleen kan verbeteren als je beide aspecten aanpakt! Zo speelt de zon een grote rol en is het heel belangrijk om je huid goed te beschermen met een SPF maar een gezond voedingspatroon is net zo belangrijk, beperk bijvoorbeeld de inname van suiker, suiker hecht zich aan collageen, door deze verkleving breekt collageen af met als gevolg een vermoeide, slappe huid. Zo zijn er nog veel meer tips om huidveroudering tegen te gaan. Wij leggen dit graag uit tijdens de intake.

Tijdens ons behandeltraject maken wij tussentijdse foto’s door middel van onze huidscan om de voortgang goed in de gaten te houden en bij te sturen als dit nodig is.

Wil je meer weten over de huidveroudering behandeling in Zwolle? Bel vrijblijvend, we helpen je graag!

Contact