Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Gezichts­behandelingen

Medik8 Skincare

facials

Tijdens onze facials maken wij gebruik van Medik8 Skincare.

Elke behandeling stemmen we af op jouw huidbehoefte met ons ruime assortiment aan producten.

Kom je voor het eerst bij ons? Dan adviseren wij om de intake behandeling te boeken.
Daarnaast hebben wij verschillende vervolg behandelingen.

Intake + huidscan + advies en behandelplan

De eerste kennismaking met Murtadi. Tijdens deze afspraak nemen wij een uitgebreide intake af, inclusief huidanalyse met de OBSERV 520X. Wij beoordelen jouw natuurlijke huidbarriere en bespreken jouw huid wensen. Je krijgt uitgebreide product,- voeding- en leefstijladviezen mee. Daarnaast bespreken we de mogelijkheden voor een passend behandeltraject. 

Personalized Facial

Een uitgebreide en volledige huidverbeterende behandeling, waarbij de ingrediënten per keer worden afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Wij als specialist zullen bekijken welke ingrediënten het beste bij jou passen. De focus wordt gelegd op jouw huid, wensen en doelen.

Follow- Up Facial

Dit is een vervolg behandeling waarbij wij jouw huid verder gaan verbeteren. De ingrediënten worden per keer afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. Wij als specialist zullen bekijken welke ingrediënten het beste bij jou passen. De focus wordt gelegd op jouw huid, wensen en doelen.

High- Level Facial

De meest luxe en uitgebreide huidverbeterende behandeling bij Murtadi. De ingrediënten worden zorgvuldig afgestemd op wat jouw huid nodig heeft. De focus wordt gelegd op jouw huid, wensen en doelen. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Quick Facial (Acne)

Zoals de naam het al zegt, is dit een wat kortere behandeling.
In deze behandeling hebben we voornamelijk de focus op het diep reinigen van de huid. Deze behandeling is speciaal voor de acne gevoelige huid. De ingrediënten en de keuze van de peeling worden afgestemd op jouw huidbehoefte.