Gratis verzending vanaf 45 euro + cadeau!

Microscopische bloedanalyse

Holistische aanpak

Microscopische bloedanalyse

Krijg jij je huid maar niet onder controle of voel jij je vaak moe en futloos? Loop je al maanden rond met lichamelijke klachten zoals buik en/of darm klachten? Heb je al van alles geprobeerd op het gebied van huidverbetering maar zonder écht blijvend resultaat? Wij snappen dat dit ontzettend vervelend is en je graag zou willen weten wat er nou écht aan de hand is. Hier kunnen wij jou bij helpen! Door middel van onze microscopische bloedanalyse!

Huidproblemen aanpakken

Ieder huidprobleem kan pas echt worden opgelost wanneer de onderliggende oorzaak wordt gevonden en aangepakt! Door het uitvoeren van een microscopische bloedanalyse krijg je concrete handvatten om je klachten aan te pakken en blijvend op te lossen. Hiermee verbeter je niet alleen je huid, maar draag je ook bij aan een gezonder lichaam, wat vaak resulteert in een aanzienlijk beter gevoel en meer vitaliteit.
Microscopische bloedanalyse

Wat is een microscopische bloedanalyse:

De microscopische bloedanalyse is een analyse, waarbij er door middel van een vingerprikje bloed wordt afgenomen. Onder de microscoop beoordelen wij de kwaliteit van verschillende elementen van het bloed. We kijken naar de vorm, kleur, kwaliteit en beweging van jouw rode bloedcellen. We kunnen hier veel informatie uit halen en verschillende disbalansen zien en herkennen.

We doen dit onderzoek op 2 manieren: De levende bloedanalyse en een droogbloedanalyse. Tijdens het onderzoek kan je zelf mee kijken op het scherm en bespreken wij direct de uitkomst. Vervolgens gaan wij een plan van aanpak maken.

Wat kunnen wij zien met de microscopische bloedanalyse:

We kunnen de volgende disbalansen zien:

Hoe ziet de behandeling eruit?

Stap 1:

Intake

Voorafgaand aan de microscopische bloedanalyse ontvang je via de mail een vragenlijst. Beantwoord deze vragen zo uitgebreid mogelijk en we ontvangen de vragenlijst graag minimaal 2 dagen voor de afspraak per mail terug, zo kunnen wij ons goed voorbereiden. Hoe meer informatie je deelt, hoe beter je kan worden geadviseerd.

Stap 2:

Bespreken vragenlijst + Microscopische bloedanalyse

We nemen kort de vragenlijst door en aansluitend nemen wij 3 á 4 bloeddruppels af en gaan wij dit bekijken onder de microscoop. Tijdens het onderzoek kun je meekijken op het scherm.

Stap 3:

Plan van aanpak en nabespreking

Als laatste maken wij een plan van aanpak door middel van het adviseren van voeding, leefstijl, suppletie, salon ondersteunde behandelingen en producten.
Daarnaast geven wij jou informatie over het werkingsmechanisme van het lichaam zodat alles duidelijk voor jou is.

Veelgestelde vragen:

Dat kan natuurlijk, geef dit gerust aan. We leggen jou alles stap voor stap in alle rust uit.

Al onze adviezen die wij geven hebben een holistische insteek. Onze metingen, uitslagen en adviezen zijn niet bedoeld ter vervanging van de diagnosiek van de reguliere gezondheidszorg en vallen onder de ‘’natuurgerichte geneeswijzen’’.