Huidverbeterende peelings

Heb je last van pigmentvlekjes, acne, littekens, grove poriën, rimpels of fijne lijntjes? Een huidverbeterende peeling geeft prachtige resultaten. De chemische peelings van Medik8 zijn samengesteld om specifieke huidproblemen aan te pakken. De peelings bevatten hoge concentratie van één of meerdere zuren bijvoorbeeld melkzuur, salicylzuur en glycolzuur.

Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen op een veilige en gecontroleerde manier worden verwijderd waardoor de huid nieuwe en gezonde cellen aan gaat maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de huidconditie. Daarbij wordt collageen en elastine gestimuleerd waardoor er een mooie, gezonde huid tevoorschijn komt. Een goede keuze voor wie op zoek is naar het beste resultaat. De peelings kunnen ingezet worden als booster, in een kuur of om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Er zijn verschillende soorten medik8 peelings, er zijn zowel losse behandelingen als kuren mogelijk. Wanneer er sprake is van een huidprobleem wordt een kuur aangeraden, dit zorgt voor de beste resultaten. Twijfel je nog? Plan gerust een vrijblijvend adviesgesprek in waarin wij samen kunnen bespreken waarmee jij het beste geholpen bent.

1

schoonheidssalon_murtadi-34

Intake

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een intakegesprek plaats en krijg je een uitgebreide huidanalyse met de OBSERV 520X.

We overleggen en kijken welke peeling het beste bij jouw huid past. Het is noodzakelijk om de bijbehorende producten te gebruiken om je huid optimaal voor te bereiden voor de behandeling en na de behandeling te verzorgen en te beschermen om de genezing te versnellen. Wij leggen dit tijdens de intake uitgebreid uit.

Behandeling 60 min.

Wat houdt deze behandeling in:

– Dubbele reiniging
– Warme doeken
– Peeling
– Kalmerende serum
– Hydraterend masker
– Huidverzorging en UV-bescherming
– Bespreken nazorg adviezen

2

murtadi-39

3

schoonheidssalon_murtadi-36

Nazorg

– Twee tot vier dagen na de behandeling kan de huid een egale roodheid vertonen en wat strak aanvoelen. Binnen drie dagen kan je huid gaan schilferen. Je huid verwerkt de peeling op natuurlijke wijze (pluk of trek daarom niet aan velletjes om littekens te voorkomen).

– Gebruik geen exfolianten (AHA/ BHA reinigers of toners) gedurende 4 dagen na de peeling.

– Voorkom blootstelling aan direct zonlicht en gebruik elke dag een hoge SPF om de huid goed te beschermen om hyperpigmentatie te voorkomen.

– Gebruik alleen onze geadviseerde producten. Het is belangrijk om de huid na de peeling behandeling goed te verzorgen en te herstellen met de nazorg kit. Deze kit bestaat uit 4 kleine producten en zit bij een kuurprijs van 3 of 6 behandelingen inbegrepen.

– Vermijd sauna, zwemmen of intensief sporten gedurende 24 uur na de behandeling

Behandelingen peeling

Deze peeling is de perfecte anti-aging peeling. Vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes. Helpt de collageen productie te stimuleren, maakt de textuur glad en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels.

Speciaal voor de huid met zonneschade en hyperpigmentatie problemen. Helpt de melanine productie te minimaliseren, vervaagt de pigmentatie en maakt de huid helderder en gelijkmatiger van kleur.

Speciaal voor de onzuivere, onrustige, acne huid. Maakt de huidstructuur gladder en vermindert oneffenheden en puistjes.

Een milde peeling speciaal voor een doffe, vermoeide huid. Als onderhoud na een peeling kuur of om kennis te maken met een milde peeling. Verheldert, verzacht en ontlast de huid.

Speciale peeling voor de gevoelige, roodheid gevoelige huid. Verlicht de huid en verbetert de huidtextuur.

3 peelings inclusief nazorg kit (t.w.v. €43,95)

In 12 weken naar de mooiste versie van jouw huid.
Kuur behandeling van 6 peelings inclusief nazorg kit (t.w.v. 43,95)

*Het is mogelijk in delen te betalen.

FAQ

– Ben je zwanger? Geef dit dan door, een groot deel van de peelings kunnen niet uitgevoerd worden.

– Als je in- of uitwendige medicatie gebruikt, denk aan hormoonzalven, roaccutane of antibiotica.

– Huidbeschadigingen zoals eczeem, psoriasis moeten altijd aangegeven worden bij de intake.

– Er mag geen koortslip aanwezig zijn tijdens de behandeling.

– De behandeling kan niet plaatsvinden op een zongebruinde huid. Wacht minimaal 3 weken voor je een afspraak maakt.

Wij hebben verschillende soorten peelings in ons assortiment. Tijdens de intake bespreken wij welke peeling het beste bij jouw huid past. 

Gebruik alleen onze geadviseerde producten. Het is belangrijk om de huid na de peeling behandeling goed te verzorgen en te herstellen met de nazorg kit. Onderzoek heeft aangetoond dat het gebruik van vitamine C en vitamine A voor en tijdens de behandeling de resultaten van de huidverbetering procedure maximaliseert.

Meer vragen? Stel ze ons gerust.