Huidveroudering

Zie je lijntjes/rimpeltjes wanneer je in de spiegel kijkt en stoor jij je hieraan? Huidveroudering is niet leuk maar wel een natuurlijk proces van de huid wat onvermijdelijk is. Het begint al vanaf je 20e levensjaar.

Collageen en elastine zorgen ervoor dat je huid sterk en rekbaar blijft. Collageen en elastine neemt na mate je ouder wordt geleidelijk af. Hierdoor ontstaat er rimpeltjes en plooitjes.

Naast het natuurlijke verouderingsproces bestaat er ook een snelle manier van huidveroudering. Dit wordt veroorzaakt door te veel aan UV-straling. Denk aan het bakken in de zon maar ook de zonnebank veroorzaakt huidveroudering. Deze vorm noemen we photo-aging.

Wat kan je doen tegen huidveroudering?

Het is een natuurlijk proces wat niet te stoppen is maar wel te beรฏnvloeden is. Tijdens de behandeling gebruiken wij producten die de huid stimuleren om nieuwe cellen aan te maken. Nieuw collageen en nieuwe elastinevezels zijn nodig om huidveroudering tegen te gaan. De huid blijft hierdoor zo lang mogelijk soepel en stevig eruitzien en misschien wel het allerbelangrijkste; gebruik elke ochtend een SPF crรจme in de zomer en wintermaanden. Breng regelmatig de SPF crรจme opnieuw aan wanneer je vaak in de zon bent. Om nog voorzichtiger te zijn; gebruik een hoed of pet. Dit is ook nog eens goed voor je hoofdhuid

website-6

Medik8 heeft een speciale productlijn gericht op huidveroudering

Om dagelijks je huid te activeren en te voeden. Alleen met de juiste producten met de juiste ingrediรซnten in combinatie met salonbehandelingen kunnen wij huidveroudering behandelen. Dit is belangrijk om een mooi en snel resultaat te krijgen.

Boek de platinum facial behandeling wanneer je last heb van rimpeltjes, lijntje of een zon beschadigde huid. Tijdens deze behandeling gebruiken wij producten die de huid stimuleert om collageen en elastine aan te maken.