Medik8 huidverbetering: Beautiful Skin For Life

Ons doel: Medik8 maakt/houdt de huid gezond door de oorzaak van het huidprobleem aan te pakken. Medik8 richt zich vooral op veel voorkomende huidbehoeftes zoals acne, huidveroudering, couperose, pigmentatie, eczeem en een droge/vochtarme huid.

Volg eenvoudig onze filosofie CSA:

  • Vitamine C in de ochtend
  • Gevolgd door een SPF
  • Vitamine A in de avond
website-6

Wat doet vitamine C?

Een gestabiliseerde vitamine C geeft de meest belangrijkste antioxidantbescherming. Daarnaast wordt collageen- productie gestimuleerd en wordt de ontwikkeling van pigment geblokkeerd. 

Waarom is een SPF zo belangrijk?

Ookal schijnt de zon niet, er is altijd UVA en UVB in de lucht. Deze stralingen komen dwars door de wolken heen en beschadigen de huid. Daarnaast zit de lucht vol met schadelijke stoffen die je huid afsluiten. Denk aan autogassen en stof. Een SPF beschermt de huid. Wist je dat 80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door de zon?

Wat doet vitamine A?

Vitamine A beschermt en hersteld DNA.
Het is een krachtige werkstof die de huid vernieuwd.
Het beschrijdt fijne lijntjes, zichtbare acne, roodheid en brengt de vochtgehalte weer op pijl. Hierdoor krijg je een heldere, egale huid.

Vitamine A vervliegt bij daglicht, breng het daarom in de nacht aan. Al onze vitamine A serums en crèmes zijn zo gemaakt met een Time Release Technologie Systeem, dit zorgt ervoor dat vitamine A in kleine doseringen wordt toegediend gedurende de nacht. 

Medik8 bestaat uit een groot assortiment producten. Zo hebben we verschillende soorten peelings, maskers, serums om elk huidprobleem aan te kunnen pakken.
Wij adviseren je graag wat het beste bij jouw huid past. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Boek dan onze nice to meet kennismakingsbehandeling  en krijg een goodiebag cadeau!

Nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen?

Boek dan onze nice to meet kennismakingsbehandeling en krijg daarbij een leuke goodiebag cadeau.