Acne/ grove huidtextuur

Acne is een vervelende huidaandoening die helaas veel voorkomt. Het kan je erg onzeker maken. Maar het is echt niet nodig om er mee rond te blijven lopen er is namelijk echt wat aan te doen!

Iedere huid heeft een bepaalde hoeveelheid talg (olie) nodig om de huid gehydrateerd en beschermd te houden. Talg wordt aangemaakt door de talgklieren die zich bijna over je hele lichaam bevinden. Dit heeft een beschermde factor die je huid ook zeker nodig heeft. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het ontstaan van acne maar de grote boosdoener is wel de verhoogde talgproductie.
De talgklieren maken te veel talg aan, hierdoor gaat de haarzakjes waar de talg in uit komt verstopt zitten met overtollig talg, dode huidcellen, vetzuren en bacteriรซn. Door deze verstoppingen ontstaat er ontstekingen.

website-57

Nu de vraag hoe kom ik van acne af?

Het vraagt geduld en zelfdiscipline. Helaas bestaat er geen wonder middel waardoor je ineens van acne af bent. Het kan verschillende oorzaken hebben van binnenuit en van buitenaf. Samen gaan wij dit onderzoeken.

Medik8 heeft een speciale productlijn gericht op de huid met acne. Samen met de juiste producten en salonbehandelingen gaan wij de huid weer onder controle krijgen.

Heb je last van acne of een grove huidtextuur en wil je dit graag aanpakken? Boek dan de Clarity facial(Acne) of de Pore refining facial (grove huidtextuur)
Deze behandelingen zijn hier speciaal op gericht.